Годишна сметка на Демократски сојуз за 201727.02.2018

Годишна сметка на Демократски сојуз  

за периодот од 01.01.2017 до 31.12.2017 година 

Целосната Годишна сметка погледнете ја на овој линк.

 

partners partners partners partners partners partners