Седми Конгрес на Демократски сојуз

26.4.2024

Седми Конгрес на Демократски сојуз

На 28 април 2024 година (недела), Демократски сојуз ќе го одржи седмиот Конгрес, на кој ќе биде усвоен повик до граѓаните да се вклучат во промените, а ќе се расправа и за врвните стратешки приоритети на ДС за наредниот период.

Конгресот треба да избере Централен совет и Претседател на Демократски сојуз.

Конгресот ќе се одржи во хотел Александар Палас, со почеток во 12 часот.

partners partners partners partners partners partners