Вечер со Слободан Томиќ – Павле Трајанов

10.11.2023

Вечер со Слободан Томиќ – Павле Трајанов

Лидерот на Демократски сојуз и пратеник во парламентот, Павле Трајанов, гостуваше во политичкото говорно шоу „Вечер со Слободан Томиќ“  каде разговараше на темата „Низ лидерска призма“.

Извор

partners partners partners partners partners partners