ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ И НОСИТЕЛИ НА СОВЕТНИЧКИ ЛИСТИ ЗА ГРАДОТ СКОПЈЕ И ОПШТИНИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

20.04.2021

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ И НОСИТЕЛИ НА СОВЕТНИЧКИ ЛИСТИ ЗА ГРАДОТ СКОПЈЕ И ОПШТИНИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Целосниот Јавен повик за градоначалници и носители на советнички листи можете да го погледнете на следниот линк.

partners partners partners partners partners partners