Прес за иницијативата на ДС за прием на Македонија во НАТО

06.04.2014

Прес за иницијативата на ДС за прием на Македонија во НАТО

Утре, 07.04.2014 година (понеделник), потпретседателот на ДС, Зоран Петров, ќе одржи прес конференција на која ќе ги информира медиумите за иницијативата на ДС за прием на Република Македонија во НАТО. 

Прес конференцијата ќе се одржи во седиштето на ДС, ул. „Стале Попов“ бр. 9, во 13,00 часот.

partners partners partners partners partners partners