Централниот совет на Демократскиот сојуз ќе одржи седница

25.01.2013

Централниот совет на ДС ќе одржи седница

На 3 февруари 2013 година (недела), Централниот совет на ДС ќе одржи седница, на која се очекува да бидат донесени одлуки сврзани со учеството на партијата на претстојните локални избори.

Седницата ќе се одржи во седиштето на ДС, ул. Стале Попов бр. 9 лок 4, Скопје со почеток во 12.00 часот.

partners partners partners partners partners partners