ИЗБОРНА ПРОГРАМА 2020-2024 „За Европска Македонија“24.06.2020

ИЗБОРНА ПРОГРАМА 2020-2024 „За Европска Македонија“

Тука во целост можете да ја погледнете Изборната програма 2020-2024 на Демократскиот сојуз.

partners partners partners partners partners partners