KОАЛИЦИЈА ЗА Промени и Правда Изборна програма 2016-2020 „ПРОМЕНИ, ПРАВДА, ПРОГРЕС“21.11.2016

KОАЛИЦИЈА ЗА Промени и Правда

Изборна програма 2016-2020

„ПРОМЕНИ, ПРАВДА, ПРОГРЕС“

Тука во целост можете да ја погледнета Изборната програма 2016-2020 на Коалиција за Промени и Правда

partners partners partners partners partners partners