ДС ќе дарува крв

11.12.2013

ДС ќе дарува крв

Утре, четврток, 12.12.2013 година, Демократскиот сојуз во соработка со Црвен крст ќе организира крводарителна акција.

Се очекува над 60 членови и симпатизери на ДС да даруваат крв.

Крводарителната акција ќе се одржи во седиштето на Демократски сојуз на ул. Стале Попов бр.9 лок.4 со почеток во 12,00 часот. 

partners partners partners partners partners partners