Демократски сојуз
повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...
1234...24                         


Последни Активности

01.02.2014

Расте бројот на членови на ДС: Во Кисела Вода доделени 100 нови книшки

Денес (1.02.2014 година), Павле Трајанов, претседател на Демократскиот сојуз, на 100 нови членови на ДС од Кисела Вода им ги подели членските книшки.

прочитај повеќе...

20.01.2014

Нова Македонија: Павле Трајанов, личност на годината

Денес (20.01.2014 година), дневниот весник „Нова Македонија“ помеѓу 10-мината лауреати, за личност на годината го прогласи Павле Трајанов, пратеник и претседател на Демократски сојуз.

прочитај повеќе...

16.01.2013

Павле Трајанов: ДА СЕ ЗАШТИТИМЕ ОД КРУНСКИ СВЕДОЦИ

На Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците (одржана на 15.01.2014 година), Павле Трајанов, пратеник и претседател на ДС, ги образложи предлог измените на Законот за заштита на сведоци. Во дискусијата Трајанов нагласи:

прочитај повеќе...

15.01.2013

Денес ќе се разгледуваат предлог измените на Законот за заштита на сведоци

Денес, 15.01.2014 година, Комисијата за политички систем и односи со заедниците, ќе ги разгледува предлог измените на Законот за заштита на сведоци, предложени од Павле Трајанов, пратеник и претседател на Демократски сојуз.

прочитај повеќе...

01.01.2014

Среќна Нова 2014 година!

Демократскиот сојуз, на сите граѓани им ја честита новата 2014 година и им посакува среќни Божиќни празници, со искрени желби за добро здравје, мир и благосостојба.

прочитај повеќе...
partners partners partners partners partners partners