Демократски сојуз
повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...
123...24                         


Последни Активности

01.10.2012

СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИТЕ

Демократскиот сојуз се залага за три основни работи:

Прво, за слобода на изразувањето, како темел на слободата на говорот и слободата на печатот...

прочитај повеќе...

22.02.2013

Интервју на Даниел Ефтимов, претседател на ДСМ, за Радио МОФ

Претседателот на младите на ДС, Даниел Ефтимов, одговори на неколку прашања за Радио МОФ. 

прочитај повеќе...

13.12.2013

ДСМ: Дарувањето крв да стане наша навика

Крводарителната акција, која вчера, 12.12.2013 година, под мотото „Дарувањето на крв да стане наша навика“ ја организираа младите на Демократскиот сојуз, беше подржаа од над 60 дарители на крв.

прочитај повеќе...

17.02.2014

Проширување на Општинските организации на ДС: Во Велес отворен нов штаб на партијата

Вчера, 16.02.2014 година, Демократскиот сојуз отвори штаб на партијата во Велес, каде присуствуваа околу 80 членови и симпатизери на ДС.

прочитај повеќе...

12.02.2014

ДС: За консензуален претседател одлучуваат граѓаните

За претседател на државата треба да биде предложен кандидат со високи морални квалитети, со личен и професионален интегритет, кандидат кој ќе биде посветен на реализација на приоритетите на Република Македонија, а тоа се евроинтеграциите и полноправното членство во НАТО. 

прочитај повеќе...
partners partners partners partners partners partners