Демократски сојуз
повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...
1...222324                         


Последни Активности

15.03.2014

Демократскиот сојуз ја усвои Изборната програма

Централниот совет на Демократскиот Сојуз денеска ги утврди новите програмски приоритети со кои во изборната кампања ќе настапи пред граѓаните. Со нив ќе се обиде да ја добие нивната доверба, да ги изрази нивните интереси и да придонесе за иден  економски, општествен и демократски развој. 

прочитај повеќе...

31.10.2013

Советничко прашање до Паркови и зеленило од советниците од ДС: Дали јавното претпријатие има проект за обнова на Градски парк?

Советничката од Демократски сојуз, Верица Филиповска, на денешната седница на Советот на Град Скопје, постави советничко прашање до Јавното Претпријатие Паркови и зеленило, за состојбата на стариот дел.. 

прочитај повеќе...

17.03.2014

Над 1000 членови на ДС на Кавадарци од утре во нов штаб

Утре, на 18.03.2014 година во 19,00 часот, претседателот на Демократскиот сојуз, Павле Трајанов ќе ја посети Општинска организација на ДС во Кавадарци при што ќе ги поздрави новото и старото членство и ќе го озваничи отворањето на новиот штаб на ДС во Кавадарци.

прочитај повеќе...

19.03.2014

14 ГОДИНИ ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ

На иницијатива на Павле Трајанов, Никола Младенов, Димитар Гелев, Зоран Петров, Георги Димитров, Братислав Димитров, Верица Андреевска, Томислав Геневски, Теофил Блажевски, Велин Јованов и Владимир Шоптрајанов, на денешен ден, пред точно 14 години во преполнетата сала на новиот објект на Македонскиот народен театар...

прочитај повеќе...

18.03.2014

Нов штаб за над 1000 членови на ДС на Кавадарци

Денес, 18.03.2014 година, Демократскиот сојуз отвори изборен штаб во Кавадарци.На отворањето присуствуваше претседателот на ДС, Павле Трајанов, кој обраќајќи се пред присутните членови и симпатизери посочи:

прочитај повеќе...
partners partners partners partners partners partners