Демократски сојуз
повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...
1...21222324                         


Последни Активности

06.03.2014

Демократскиот сојуз започна постапка за предлагање на кандидати за пратеници

Кандидатите за пратеници треба да се почитувани во средината каде што живеат и работат, да се стручни во одредени области, да имаат способност за комуникација и да можат јавно да ги застапуваат интересите на граѓаните. 

прочитај повеќе...

08.03.2014

ДСМ за Денот на жената изрази поддршка во заедничката борба за еднакви можности и права

Денес, 08.03.2014 година, Младите на Демократскиот сојуз во паркот Жена борец поделија 100 цвета...

прочитај повеќе...

10.03.2014

Нов штаб на Демократскиот сојуз и во Куманово

Утре, на 11.03.2014 година во 18,00 часот, претседателот на Демократскиот сојуз, Павле Трајанов ќе ja посети Општинска организација на ДС во Куманово при што ќе ги поздрави новото и старото членство и ќе го озваничи отворањето на новиот штаб  на ДС во Куманово.

прочитај повеќе...

12.03.2014

ДС потпиша Декларација за осуда на говорот на омраза и дискриминаторскиот говор

Денес (12.03.2014година), Демократскиот сојуз ја потпиша Декларацијата предложена од Хелсиншкиот комитет и Коалицијата „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“.

прочитај повеќе...

11.03.2014

На отворањето на штабот во Куманово Трајанов порача: Демократскиот сојуз е подготвен да преземе поголема одговорност 

Демократскиот сојуз е самостојна политичка партија со автентични политички ставови и како дел од власта е подготвена да преземе дел од одговорноста за вкупните состојби. 

прочитај повеќе...
partners partners partners partners partners partners